Fysiske rammer

Børnehaven Fristedet ligger på naturskolens grund, hvor skolen råder over 12 tdr. land jord med skov og sø.

Børnehaven er et nyt hus på ca. 220 m² med en indhegnet legeplads omkring.

Børnehaven er indrettet med et stort køkken/alrum, 2 legerum, garderober, tørrerum, 1 handicap toilet, 4 indendørs toiletter, 1 udendørs toilet og en personale afdeling.

Børnehaven ligger tæt ved naturskolen og vi gør stor brug af lokalerne der, derudover bruger vi 1-2 gange om ugen skolens hal. Af og til bruger vi festsalen, SFO’en og skolens legeplads.

Børnehavens legeplads er indrettet med 2 legehuse, 2 mudderhuse, en stor sandkasse, fuglerede gynge og 2 alm. gynger og rundt om hele børnehaven er der fliser, hvor alle vores cykler flittigt bliver brugt. Derudover nyder vi meget at gå ned til skolens skov og sø.