Dagens Gang

Fristedets åbnings tid er hver dag fra kl. 6.45 til kl. 17.15.

Der er mulighed for morgenmad i børnehaven indtil kl. 8.00. Der tilbydes cornflakes og havregryn og mælk. Det er tilladt at have sin egen morgenmad med.

Om formiddagen er der fri leg ude og inde, indtil pædagogiske aktiviteter går i gang.

Ude i gangen er der en magnet tavle, hvor det fremgår af ugeplanen, hvad hvert enkelt barn skal.

Børnene er delt op i mindre grupper. Grupperne har farverne: blå og lilla og har blandede alders grupper. På andre tider af året kan det være alders opdelt grupper. Hver mandag har vi aktiviteter for gul gruppe. Gul gruppe er for den ældste årgang.

Inden frokost er der samling med sanglege, fortælling eller lignede. Imens er der 2 børn og voksne der dækker bord.

Der spises ca. kl. 11.30. Det opfordres til at, børnene har en sund madpakke med, gerne med grønt og frugt som tilbehør. Børnehaven sørger for mælk eller vand.

Efter frokost er der leg udenfor. Børnene er ude i al slags vejr, så giv børnene tøj med til det.

Der er mulighed for at sove til middag i børnehaven. Børnehaven har madras, dyne og pude. Børnene skal selv have sut og sovebamse med, hvis der er behov for det.

I tidsrummet mellem kl. 14.00 – 14.30 servere børnehaven eftermiddags mad. Det er et varieret måltid, som kan evt. være rugbrød med pålæg, pasta, råkost, frugt o.s.v.

Hvis barnet bruger ble, skal der medbringes bleer. Børnehaven har engangsklude, gummihandsker, forklæder og papirunderlag.